“Інваспорт” набирає волейбольних обертів

Шість на шість грали чоловічі та жіночі команди з Самгородка і Мурованих Куриловець та Ситковець. Так у новому році розпочалась спартакіада серед спецшкіл-інтернатів для дітей з обмеженими можливостями.

Лідерами у двух напрямках стали команди гостей з Мурованих Куриловець.

Протягом шести годин 96 учасників демонстрували свою майстерність. Змагання відбулися в суботу, 12 лютого. Директор школи №4 Микола Колісник надав можливість провести захід у шкільному спортзалі.

Гадаю, змагання були проведені на рівні і дають надію на подальший розвиток “Інваспорту” в Козятині, – говорить керівник “Інваспорту” Володимир Шульга. Дійсно, чітка гра чоловічих та емоційні зустрічі жіночих команд створили атмосферу дорослих змагань. Для повної картини суддівський склад був запрошений з Вінниці.

– Чоловіча команда з Мурованих Куриловець грала не поступаючись рівнем професіоналам, – зауважив Володимир Шульга.

Помітно покращили свої волейбольні навички хлопці із Самгородка. Беручи до уваги відсутність спортзалу, самгородецькі гравці показали гарні результати. Досить гарячу гру показав жіночий колектив з Ситковець, надзвичайно емоційно реагуючи на кожен свій промах. Як результат – ІІІ позиція.

Спортивний коментатор Володимир Сімачов за допомогою музичних перерв додав заходу святкового настрою. Під час перерв спортсмени слухали гарну музику та пригощались пиріжками. Іван Цьома в якості допомоги виділив здобних булочок. Переможці повезли додому грамоти, медалі та солодкі подарунки. Допоміг в організації та особисто вболівав за гравців начальник обласного центру “Інваспорт” Петро Балака

Джерело: Ріа – Козятин

  1. No trackbacks yet.

Залишити коментар