Козятинський “Інваспорт” набирає обертів

Більше місяця, як у Козятині почав діяти “Інваспорт”. Він заявив про себе так потужно і розвинув таку бурхливу діяльність, що після декількох тижнів його роботи навіть самі злі скептики, які висловлювали сумніви щодо його перспектив, вже замовкли.

– Вдалий старт нової організації можна пояснити сильним бажанням допомогти інвалідам у самоствердженні багатьох підприємств та установ міста, – розказав керівник Козятинського “Інваспорту” Володимир Шульга. – Крім того, потужну управлінську і енергійну моральну допомогу знаходимо у особі керівника Вінницького “Інваспорту” Петра Балаки.

“RIA-Kозятин” вже писала про першу акцію у спортзалі Козятинського училища, у якій взяли участь слабозорі діти зі школи-інтернату Самгородка, виступили Олександр Дідух та Володимир Мушинський. На сьогодні “Інваспорт” перейшов у площину конкретних дій.

Володимир Шульга провів переговори з керівниками підприємств та установ міста, які не тільки висловили свою моральну підтримку, але й надали суттєву допомогу. Начальник лінійного відділу внутрішних справ Вадим Огірчук з розумінням поставився до бажання таких людей займатися реабілітаційно-оздоровчою роботою. Він дав дозвіл на експлуатацію чудового спорткомплексу, у якому є усі можливості не тільки підтримувати себе фізично, відновлювати сили, але й серйозно займатися спортом. Отже, вже з п’ятого січня з 10 годин ранку “Інваспорт” починає регулярні заняття у спортзалі. Не підвели також і залізничні колективи, підприємці та керівники навчальних закладів міста.

Широку допомогу обіцяє міське управління освіти. Психологи управління, запевняє керівник Олена Білянець, будуть працювати з батьками, у родинах яких є діти з такими проблемами. Їхня задача переконати батьків у тому, що спортивна робота та фізичне оздоровлення просто необхідні дітям.

– У найближчих планах “Інваспорту”, – продовжив розповідь Володимир Шульга, – підготовка до цікавого свята, яке відбудеться 28 грудня о 15 годині у міському будинку культури. Мабуть, вперше у місті проводиться новорічний захід безпосередньо для людей з обмеженими можливостями. До свята міські творчі колективи підготували казкову програму із Дідом Морозом та Снігуронькою. “Інваспорт”, у свою чергу, готує показові виступи дітей із Самгородоцької школи-інтернату та спортсменів-інвалідів. Рік тигра – це рік самовдосконалення. Адже тигр постійно у пошуку. Я знаю, що усі хочуть щастя. Як на мене, то його формула проста. Це – здоров’я, праця та любов. Робіть усе по совісті, по вірі і по любові, а ще вперто працюйте і прагніть перемоги над собою. І тоді нові звершення і досягення дадуть вам відчуття щастя.

Джерело: Ріа – Козятин

  1. No trackbacks yet.

Залишити коментар